SPEED7 Studio PRO

A programozás, a vizualizáció és a diagnosztikai folyamatok egyszerű lépésekké válnak a SPEED7 Studio PRO használatával.

SPEED7 Studio PRO

SPEED7 Studio PRO

Érdeklődés küldése

Intelligens funkcióinak köszönhetően a SPEED7 Studio PRO felhasználóbarát illetve kisebb erőfeszítéssel nagyobb áttekintést ér el. Nem igényel kiegészítő szoftvertámogatást, a hardverkonfigurációtól a programozást, a mozgásvezérlést és a megjelenítést is meghatározza. Az egyszerű és komplexebb alkalmazások mozgásvezérlésére is alkalmas eszköz. A többtengelyes alkalmazások konfigurálását a támogatott CAM-szerkesztő segítségével a felhasználó intuitívan elvégezheti. A számos integrált tesztelési és diagnosztikai funkciók nagy áttekintést nyújtanak. A nagy teljesítményű ciklus szinkronizációnak köszönhetően a mozgástengelyek optimálisan és nagy precizitással pozícionálhatók.


A SPEED7 Studio PRO szoftver tökéletes megoldás VIPA MICRO, SLIO CPU-k, VIPA panelek és panel PC-k konfigurálásához. A PROFIBUS/PROFINET/EtherCAT rendszerek tervezését és diagnosztikáját rövid idő alatt hajtja végre. A szoftverbe beépített SVG szerkesztővel a kezelőfelület webes megjelenítése is lehetővé válik. A beépített logikai analizátor révén részletes diagnosztika futtatható a rendszeren, ezáltal gyors hibaelhárítás érhető el. Inverterekhez és szervóhajtásokhoz megbízható tengelykonfigurációval rendelkezik. Akár 20 tengelyes rendszer mozgásvezérlésére alkalmas. A SPEED7 Studio Basic összes funkcióját tartalmazza.

Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés