Szervóhajtások

Szervóhajtásokat világszerte használnak az automatizáláshoz. A Yaskawa cég által fejlesztett szervóhajtások nagyon jó dinamikával és pontossággal rendelkeznek, amelynek köszönhetően a kor legmodernebb követelményeinek is megfelelnek.

Sigma-7 kiszolgáló szervó rendszer

A könnyen hálózatba kapcsolható Sigma-7 kiszolgáló szervó rendszer gyors, precíz és megbízható működése kiváló megoldás a jelen időkben fellépő igényekre. Továbbá, pontosabb vezérlést és rövidebb üzembe helyezési időt tesz lehetővé.

Részletek
Forgó szervomotorok

Évtizedes tervezési tapasztalatoknak valamint fejlesztéseknek eredményeképpen a Yaskawa forgó szervomotorok nagy gyorsulással, széles teljesítmény tartományban és hosszú távú megbízható, pontos működéssel rendelkeznek.

Részletek
Lineáris szervomotorok

A lineáris szervomotorok növelik az elérhető teljesítményt, a fordulatszámot és nagy pozícionálási pontosságot tesznek lehetővé. Különböző funkciókkal és moduláris formában készülnek.

Részletek
Direkt hajtású szervomotorok

A direkt hajtású szervomotorok dinamikus alkalmazások megvalósításához megbízható és pontos megoldást nyújtanak a legigényesebb feladatokhoz is.

Részletek
Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés