Frekvenciaváltók

A Yaskawa több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik, a hajtástechnika területén. Az új szolgáltatások és a megegyező paraméter lista az egyes frekvenciaváltó sorozatokban garantálják, hogy a Yaskawa termékek megfeleljenek a kor elvárásainak.

GA500

A GA500 kompakt frekvenciaváltó rugalmas kialakítása és számos felhasználóorientált működési funkciói lehetővé teszik az ipari berendezések élettartamának illetve hatékonyságának növelését.

Részletek
GA700

Nagy teljesítményű GA700 frekvenciaváltók alkalmasak általános célú és komplex ipari feladatok ellátására. A kompakt méretbe ágyazott új fejlesztések a beüzemelést még gyorsabbá teszik.

Részletek
A1000

Az A1000 nagy teljesítményű frekvenciaváltó kiváló működési megbízhatóságot, energiamegtakarítást illetve környezetbarát megoldásokat biztosít. Az egyszerű alkalmazásoktól az összetett berendezések vezérlésre is alkalmas.

Részletek
V1000

A kompakt kivitelezésű V1000 frekvenciaváltó általános célú felhasználásra lett kifejlesztve. A hasznos funkciók széles palettája jellemzi a V1000 sorozatú frekvenciaváltókat, és több új lehetőséget kínálnak.

Részletek
Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés