Gépvezérlők

A gépvezérlők összekapcsolják a folyamatok résztvevőit, valamint a kezelhetőséget és a teljesítményt javítják. Rugalmas kialakítása lehetővé teszi a mozgásszabályozás költséghatékony konfigurálását különböző méretű ipari rendszerekhez.

A vezérlések fejlődésével és a Yaskawa cég évtizedes fejlesztési munkájának köszönhetően egyre több gépvezérlő típus jelent meg az iparban, amelyek a többtengelyes szervóhajtások vezérlésének alapját teszik ki.

A gépvezérlők használata megkönnyíti a kezelhetőséget és javítja a teljesítményt az ipari alkalmazásokban. Minden egytengelyes és többtengelyes vezérlők ugyanazt a szoftverplatformot használják, ennek köszönhetően a programozás és karbantartás minden gépmérethez egységes. A böngésző alapú vezérlő állapotadatai segítenek csökkenteni a karbantartási idő és a fenntartási költségeket. A gépvezérlők számos hardverrel elérhetőek. 52 MB memóriával és 1 GHz-es processzorsebességgel akár bonyolult feladatok vezérlésére is alkalmazható. Akár 62 tengelyes bonyolult alkalmazások is vezérelhetők.

MP3300iec

Az MP3300iec kompakt gépi vezérlőegység, amely gyorsabb processzor sebességet és gyorsabb hálózatot biztosít.

Részletek
Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés