Minőségpolitikai nyilatkozat

Dr. Farkas Attila ügyvezetőtő a Flexman Robotics Kft. minőségpolitikai elveiről

A Flexman Robotics Kft. célja, hogy kiemelkedő minőségű, ellenőrzött és folyamatosan fejlődő, innovatív, magas technológiai színvonalat képviselő a megrendelők igényeihez igazodó, a jogszabályi és szabványi elvárásoknak is megfelelő, ipari robotok és robotrendszerek, gépbiztonsági rendszerek, forgalmazásához, telepítéséhez, karbantartásához, javításához, programozásához, és programozás oktatásához, érintésvédelmi és hegesztési biztonsági felülvizsgálathoz kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, melynek elérése érdekében:

  • Célunk olyan piacvezető, nemzetközileg elismert, innovatív társasággá válni, ahol mindig a legjobb megoldást keressük, az optimális működés érdekében. Munkatársainktól magas szakmai színvonalú hozzáállást várunk el és ebben a legjobb eszközökkel és munkakörülményekkel támogatjuk őket.
  • Az ország dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként, társaságunk hosszú távú stratégiája hogy az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint a belső és külső tényezők figyelembevételével a kockázatértékelési szempontokra alapozva kívánjuk működtetni, ellenőrizni és fejleszteni folyamatainkat,
  • El kell nyernünk vevőink, és a többi érdekelt fél bizalmát a folyamatosan felügyelt, „az eltérésekből tanuló”, gyorsan reagáló szolgáltatással, mely során cégünk arra törekszik, hogy munkatársaink több éves gyakorlatára és a széles körű ismereteinkre támaszkodva az eltéréseket feltárjuk, és minőségjavító helyesbítő intézkedések segítségével fejlesszük folyamatainkat.
  • Munkatársaink oktatásával, telephelyünk, berendezéseink, szoftvereink, technológiáink folyamatos fejlesztésével és körültekintő kezelésével kívánjuk javítani a minőségi munkavégzést.
  • Minden munkatársunkban tudatosítjuk az együttműködési igényünket, a kockázatalapú gondolkodást, a minőségirányítási rendszerdokumentációban leírtakat és minőségpolitikánkat annak érdekében, hogy magas színvonalú tevékenységünk egybeessen megbízóink, munkatársaink, környezetünk és a társadalom elvárásaival.
  • Minőségirányítási rendszerünk kulcskérdése az elvárt minőség teljesítése, ezért munkatársaink mellett, alvállalkozóinktól és beszállítóinktól is megköveteljük ezen feltételek betartását.

Budapest, 2019. november.08.

Dr. Farkas Attila PhD
ügyvezető

Megosztás: