SPEED7 Studio LITE

A hardverek széles választéka és átfogó kiegészítő funkciók integráltásága megbízható és hatékony szoftverré teszik az ipari automatizálás területén.

SPEED7 Studio LITE

SPEED7 Studio LITE

Érdeklődés küldése

Intelligens funkcióinak köszönhetően a SPEED7 Studio LITE felhasználóbarát illetve kisebb erőfeszítéssel nagyobb áttekintést ér el. Nem igényel kiegészítő szoftvertámogatást, a hardverkonfigurációtól a programozást, a mozgásvezérlést és a megjelenítést is meghatározza. Az egyszerű és komplexebb alkalmazások mozgásvezérlésére is alkalmas eszköz. A többtengelyes alkalmazások konfigurálását a támogatott CAM-szerkesztő segítségével a felhasználó intuitívan elvégezheti. A számos integrált tesztelési és diagnosztikai funkciók nagy áttekintést nyújtanak. A nagy teljesítményű ciklus szinkronizációnak köszönhetően a mozgástengelyek optimálisan és nagy precizitással pozícionálhatók.


A SPEED7 Studio LITE tökéletes választás VIPA MICRO és SLIO CPU konfiguráláshoz. A PROFIBUS/PROFINET/EtherCAT rendszerek tervezését és diagnosztikáját könnyedén és gyorsan valósítja meg. A szoftverbe beépített SVG szerkesztővel a kezelőfelület webes vizualizációja is elérhető a felhasználó számára. Minden VIPA PLC felhasználó programot legfeljebb 128 kB-ig támogatja. PLC és HMI szimuláció alapértelmezetten a szoftver része.

Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés