HMI Szoftver

A HMI érintőpanel szoftvere és funkciói kiegészítik az operációs rendszer képességeit és a Movicon megjelenítését, ennek köszönhetően a HMI Szoftver felhasználási lehetőségei is kibővülnek.

A Windowsba beágyazott operációs rendszer magas szintű megoldást, rugalmasságot és bővíthetőséget nyújt. A Movicon futás idejű verziói VBA támogatást nyújtanak, amelyek grafikus felületet, különböző szimbólum könyvtárakat és illesztőprogramokat tartalmaznak. Továbbá automatikus újracsatlakozás és adatszinkronizálás is megtalálható a HMI szoftver felhasználási körei között. A Movicon előre telepített futás idejű verziója megkönnyíti a vizuális projektek gyors elindítását.


A Movicon egy nyílt és rugalmas felépítésű HMI/SCADA felület az ipari automatizáláshoz. Lehetővé teszi a vertikális alkalmazások megjelenítését, adatgyűjtést, naplózást és a gyors karbantartást.. Emellett nagy teljesítmény, Java TM támogatás, újabb verziók frissítési lehetőségei, meglévő funkciók kibővítése, webkiszolgáló támogatás valamint a trend és az archív szerverek funkciónak a kiterjesztése is elérhető a felhasználók számára.


Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés