Vonalkijelzők

Vonalkijelzők segítségével gyorsan szerkeszthetők a grafikonok és képek, valamint könnyedén felügyelhetők az alkalmazás folyamatparaméterei.

Vonalkijelzők

Vonalkijelzők

Érdeklődés küldése

A vonalkijelzőket a gépek, üzemek és épületek folyamatparamétereinek működtetésére és nyomon követésére használják.


TD 03 - Szöveges kijelző


A TD 03 kompakt szöveges kijelző háttérvilágítású LCD kijelzőn keresztül meghatározott üzenetszövegeket jelenít meg. A bemenetek és a kimenetek, valamint a folyamat paraméterei a membrán billentyűkön keresztül beállíthatók és módosíthatók. Az üzenetek és a paraméterblokk konfigurálása a VIPA TD-Wizard segítségével történik. A menü angol és német nyelven választható. A szöveges kijelző a VIPA 11x, 21x, 31x, 51x CPU-kkal és a Siemens által tervezett S7-300 / 400 CPU-kkal együtt használható.


OP 03 - Kezelőpanel


Az OP 03 kezelőpanel különösen alkalmas kis alkalmazások üzemeltetésére és felügyeletére VIPA 11x, 21x, 31x, 51x és Siemens S7-300 / 400 CPU-kkal együtt. Akár hét OP-t lehet csatlakoztatni egy CPU-hoz, és 2 CPU-t lehet egy OP 03-hoz csatlakoztatni az MPI interfészen keresztül. A működési értesítések és adatok kezeléséhez és feldolgozásához 256 kByte-os felhasználói memória áll rendelkezésre. A projekt tervezését a VIPA OP-Manager vagy a Siemens ProTool végzi.


CC 03 - Compact vezérlő


A Commander Compact CC 03-ba egy Siemens STEP7-el programozható PLC CPU van beépítve. A 128 kByte-os felhasználói memória mellett a CPU 16/24/32 kByte programmal és 24/32/40 kByte memóriával rendelkezik (verziótól függően). Ezen felül 16 digitális bemenet és kimenet van integrálva. A CC 03 akár négy 100 V-os vagy 200 V-os modullal bővíthető (160 digitális bemenet / kimenet, vagy akár 32 analóg bemenet / kimenet támogatott).


Jellemzők:


  • Háttérvilágítású LCD-kijelző
  • Paraméterezésre képes funkciógombok
  • MPI-interfész
  • Többnyelvű támogatás
  • Felhasználóbarát üzemeltetés és projekttervezés
  • LED-állapotjelző (CC 03)
  • Kompakt kialakítás
Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés