Axelent X-Guard

Gépbiztonsági kerítések

Axelent X-Guard

Axelent X-Guard

Axelent üzletágunk széleskörű mechanikai biztonsági, és védőkerítés rendszer megoldásokat kínál minden ipari környezet számára

Kerítés magasság 1400 - 4500 mm
Kerítéspanel szélesség 250 - 1500 mm
Oszlop méret 50x50, 70x70 mm
Rácskiosztás 50x30, 50x20 mm

Érdeklődés küldése

Legyen szó bármilyen ipari környezetről, a kollektív védelmi rendszerek megkerülhetetlenek. Az X-Guard gépbiztonsági kerítésrendszer egy moduláris elemekből álló, rövid idő alatt telepíthető és szükség esetén könnyen átalakítható, bővíthető rendszer.A standardizált elemeknek köszönhetően hatékonyan, és rövid idő alatt tervezhető kerítésrendszer alakítható ki, mely modern és minőségi megjelenést biztosít a gyártóegység és az üzem számára. A széles termékpalettának köszönhetően számos rácspanel, ajtó-, és zártípus közül válogathatnak érdeklődőink, igény szerint akár egyedi színekben, és méretekben. Az oszlopok, és panelek csavarozás nélkül illeszthetők, a panelek megbontása az X-key segítségével lehetséges. A kerítésen történő kábelelvezetés könnyedén megoldható az X-Tray kábeltálcáknak köszönhetően, melyek úgy lettek tervezve, hogy illeszkedjenek az X-Guard elemekkel. További információ az X-Tray elemekről az itt található.


Az X-Guard kerítésrendszer tervezését a Snapperworks tervezőprogram segíti, melyhez igény esetén rendszerintegrátorok részére ingyenes liszensz hozzáférést biztosítunk. A szoftver segítségével a megtervezett kerítésrendszer exportálható 2D és 3D-s formátumban is. Hasonló elvek mentén a szoftver segítségével X-Store raktártechnikai kerítések tervezésére is van lehetőség. Az X-Store rendszerről bővebb információt itt találhat.
Ha a gépbiztonságon kívül egyéb ipari biztonságtechnikai megoldások is termékpalettánk részét képezik mint: leesés elleni védelmi rendszerek, ütközésgátlók, polcrendszerek, gyalogos korlátok.


Kérdés, érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésükre!
Szakértő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!
Ajánlatkérés