Axelent

AXELENT

Gépbiztonsági kerítések

Biztonság

Az Axelent gépbiztonsági kerítéseit arra tervezték, hogy teljes mértékben, minden biztonsági követelménynek megfelelve válasszák el a munkagépeket a velük illetve a körülöttük dolgozóktól.

Funkcionalitás és intelligencia

A biztonság mellett a legfontosabb, hogy a gyártó berendezések amennyire csak lehet, folyamatosan és zavartalanul működjenek. A mi gépbiztonsági kerítéseink sok olyan intelligens megoldást tartalmaznak, melyek megkönnyítik a termelést az olyan gépek körül, melyeknek szüksége van erre a fajta védelemre.

Egyszerűség

A gépbiztonsági kerítés elemei (kerítéselemek, oszlopok, kiegészítők) a színeket tekintve is tipizálva készülnek. Ez megkönnyíti a már meglévő kerítésrendszerek kiegészítését, amennyiben ez a későbbiekben szükséges.

Sokoldalúság

X-Guard ® gépbiztonsági kerítései elérhetőek rácsos panelekkel, lemez vagy műanyag lapelemekkel. Az Axelent hatalmas választékkal 
rendelkezik a kerítésekbe építhető ajtókból, zárakból és kiegészítőkből, melyekkel komplett megoldásokat kínálunk gépbiztonsági elkerítésekre az Ön igényeinek megfelelően.

Költséghatékonyság

A gyors felépíthetőség, rugalmas és könnyű átépíthetőség rövid szállítási határidővel párosulva jelentős gazdasági előnyöket is biztosít az Axelent gépbiztonsági kerítéseket választók számára.

axelent1.png

axelent2.png

axelent3.png  

A rácspanelek hegesztésének speciális eljárása, illetve technológiája biztosítja a rácspanelek biztonságos kezelését és használatát, mivel a rácsok huzalvégei belesimulnak a rácskeretbe. A rácspaneleket gyorscsatlakozókkal rögzítjük a kerítésoszlopokhoz. Ez rendkívül gyors építést illetve szét- és átszerelést tesz lehetővé. Kerítésbontást igénylő géphiba esetén a berendezés állásideje jelentősen csökkenthető az Axelent X-Guard™ kerítés felhasználásával.

button_bemutatofilm.png

axelent4.png  

Újdonság az íves sarokelem, mely rendkívül praktikus:

  • alkalmazása csökkenti az egyébként kihasználatlan holttereket
  • nem szükséges sarokoszlop alkalmazása
  • kevésbé sérülékeny sarokkialakítást tesz lehetővé az anyagmozgatás szempontjából
  • az anyagmozgató eszközök számára könnyebb manőverezést tesz lehetővé a sarkokon való forduláskor

Ajtók és zárak 

axelent6.png

Általános X-Guard termékismertető prospektus 

button_letoltes.png

Raktártechnikai kerítések

Biztonságos

Az Axelent raktározási rácsrendszerének fejlesztése és gyártása annak jegyében folyt, hogy teljes mértékben eleget tegyen minden követelménynek, melyet a raktározási rendszereknél elvárnak. Így az Axelent raktározási rácsrendszere tökéletesen biztonságos és megfelel az egységes EN biztonsági szabványnak is.

Gyakorlatias

A biztonság mellett a legfontosabb, hogy a munkafolyamatok amennyire csak lehet, folyamatosan és zavartalanul működjenek. A mi raktározási rendszerünk sok olyan intelligens megoldást tartalmaz, melyek elősegítik a rendszerzés és raktározás hatékonyságát a tárolóegységek körül és között is. Javasoljuk, hogy majd tekintse át a tartozékok katalógusát is, hogy ki tudja hozni raktározási rendszere funkcióinak maximumát.

Sokoldalú

Az Axelent raktározási rendszerei szabványos moduláris panelekből és oszlopokból állíthatók össze az Ön által választott színben. Ez biztosítja, hogy gond nélkül ki tudja egészíteni a meglévő rendszerét, amennyiben annak szükségét látja. Emellett észre fogja venni, hogy milyen egyszerű összeállítani termékeinket, köszönhetően a felhasználóbarát kialakításnak és a hozzájuk tartozó minőségi leírásoknak.

Gazdaságos

Sima és egyszerű kezelhetőség párosul a gyors szállítással és összállíthatósággal, mely mindig biztosítja a beuházása megtérülést, amennyiben Ön az Axelent raktárrendszereit választja.

Négy különböző rendszer

Az Axelent raktározási rendszere négy komplett részegységre bontható, amelyek az összes ismert Raktártechnikai alkamazásnak megfelelnek: SafeStore (a legbiztonságosabb rendszer) , FlexiStore (flexibilis, könnyen variálható rendszer ), ShelfStore (polcos rendszer)és StoreRoom (Raktárhelységbe illő rendszer). Csak Önön múlik, hogy melyiket választja. Mi pedig örömmel állunk a rendelkezésére, hogy segítsük abban, hogy megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő rendszert.

axelent8.png

axelent8.png

Raktártechnikai katalógus 

button_letoltes.png

axelent9.png

Hasznos kiegészítők rácskerítésekhez

button_letoltes.png

Üzemi biztonságtechnikai eszközök 

axelent10.png

Üzemi biztonságtechnikai katalógus 

button_letoltes.png

axelent11.png

Látogasson el webshopunkba.

enter.jpg