Szolgáltatások

Szolgáltatások

  • robotosíthatósági vizsgálatok
  • szakértés
  • szerviz
  • karbantartás
  • programozás
  • tanácsadás
  • oktatás

robotakademia_nagy.pngKiemelt szolgáltatásunk az oktatás

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a technikát a legmagasabb szinten kihasználhassák, az üzemeltetéshez naprakész ismeretekkel rendelkezzenek, vagy ha még nem használnak robotokat, akkor megismerjék a technikában rejlő lehetőségeket. 

Bővebb információkért, kérjük látogassa meg a www.robotakademia.hu-t.

felnottkepzesiszam.png

Karbantartás, szerviz, alkatrész ellátás

Garantált szolgáltatási háttér Yaskawa-Motoman ipari robotok mellé

A Yaskawa-Motoman ipari robottal rendelkező Ügyfeleinknek kiemelkedő szolgáltatásokat tudunk nyújtani kedvező feltételű és rugalmas szolgáltatási szerződéseinkkel.

A szerződésben leírt feltételek elősegítik, hogy olyan szolgáltatási minőséget tudjunk folyamatosan biztosítani Önöknek, melyekkel a minőségirányítási rendszerek szigorú követelményeiknek is meg tudnak felelni. A termelésben résztvevő gépek, berendezések szervize, karbantartása, alkatrészellátásának feltételei szerződéses keretek között rögzítésre kerülhetnek, így a terme-lésük kiszámítható és folyamatos maradhat. Cégünknél lehetőség van akár havidíj nélküli szolgáltatási szerződés megkötésére is. A szerződött ügyfeleknek kedvezményes díjakat és igény szerint kibővített szolgáltatásokat biztosítunk. (munkaidőn túli, 24 órás szerviz-telefon ügyelet, adott időn beüli kiszállási kényszer stb.).

Kérjék ezzel kapcsolatos ajánlatunkat! 

 ajanlatkeres.png

Szerviz elérhetőségek

Telefon: +36 1 259 0981 
Fax: +36 1 256 2281
E-mail: szerviz@flexmanrobotics.hu

szerviz_megrendeles.png

szerviz_robot.png Yaskawa_Service_Partner_neutral2014_Logo.png

Hétköznapokon munkaidőben (8:00 – 16:30) vagyunk elérhetők. Munkaidőn túli szervizügyeletet szolgáltatási szerződés keretében biztosítunk. Kérjék ajánlatunkat!

autpark_j_W2.png